Hamarin Elo voitto alla sarjakärjen kimppuun

22.11.2014 20:58

Hamarin Elo ei antanut Kaukalopallon SM-sarjassa Duolle pisteitä kotihallistaan. Lauantain toisessa ottelussa RB-Oulu haki pisteet Hyvinkäältä.
 
Hamarin Elon voittaminen Porvoon jäähallissa on ollut Duolle vuosien saatossa vaikeaa ja niin se oli tälläkin kertaa.
 
- Ensimmäinen voitto kotona. Elo oli vahvasti liikkeellä. Onnistujia olivat maalivahti Piispa, hyökkääjät Hautajoki, Pelkonen, Hankkio ja Lindström. Päättäväinen puolustaminen tuotti meille tulosta ja maalihanat saatiin vihdoin auki, päävalmentaja Tomi Wiiala iloitsi.
 
Elolta ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Olli Pelkonen. Seuraava haaste, eli RB-Oulu, on edessä sunnuntaina klo 14.
 
- Aloitamme nyt valmistautumisen Oulun kaatoon. Panostamme väkevän taisteluilmeen luomiseen huomiseksi, Wiiala korosti.
 
Toisen erän alku oli Duolle synkkä, Elo teki noin neljään minuuttiin kolme maalia ja karkasi tavoittamattomalle karkumatkalle. Duon valmentajan Juha Niemen mielestä peli oli aika tasaista erien alkua lukuun ottamatta.
 
Luotuja maalipaikkoja oli hyvin, mutta viimeistely ei ollut tarpeeksi tehokasta.
 
- Ensimmäinen erä oli hyvää peliä. Elo oli kuitenkin hienokseltaan parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa, Duon hyökkääjä Jarkko Kytölä kommentoi.
 
Päivän toisessa ottelussa RB-Oulu voitti Rangersia vastaan kaksi ensimmäistä erää puhtaasti 6-0-lukemin. Kotijoukkue iski päätöserässä peräti neljä maalia, mutta joutui taipumaan 4-9-tappioon.
 
SM-sarjassa pelataan sunnuntaina yksi ottelu, kun Hamarin Elo isännöi RB-Oulua.
 
Viikonlopun ohjelma:
Hamarin Elo-Duo 9-4 (1-1, 6-2, 2-1)
Rangers-RB-Oulu 4-9 (0-2, 0-4, 4-3)
Su 23.11. klo 14 Hamarin Elo-RB-Oulu