Sunnuntaina todistettiin maalikarkeloita

09.11.2014 21:47

Isäinpäiväsunnuntain kahdessa kaukalopallon SM-sarjaottelussa tehtiin yhteensä peräti 38 maalia. Täydet pistepotit matkasivat Ouluun ja Jämsään.
 
Oulussa nähtiin RB-Oulun ja TNC:n tuplaottelut lauantaina ja sunnuntaina.
 
Ensimmäisessä ottelussa TNC pysyi hyvin mukana avauserässä, mutta Oulun maalintekotehokkuus oli liikaa. Myös RB:n maalivahti Simo Tonteri esti TNC:n yritykset kerta toisen jälkeen. Loppulukemiksi kirjattiin 14-1. TNC:n Antero Putkonen sai ottelussa ylävartalovamman ja on ensitietojen mukaan 1-2 viikkoa poissa kuvioista.
 
Toiseen otteluun TNC:n rosteri kapeni lisää. Oskari Saarisella todettiin alavartalovamma ja Tero Skinnari kärsi kylkivammasta. Ottelu lähti jälleen tasaisesti liikkeelle. Kolmannen erän alussa peli oli vielä 6-3. Tämän jälkeen kuopiolaisten selkäranka napsahti ja Oulu löi loppuun seitsemän maalia. Kuopiolaisten otteissa positiivisen arvosanan saivat maalivahtipeli sekä ajoittain kulkenut peli kenttäpelaajienkin toimesta. Haasteiksi tulevaisuutta varten jäivät viisikkopuolustaminen ja maalinteko. 
 
- Oulu oli parempi. Teimme kuitenkin parannusta edellisiin peleihin. Lukuisat loukkaantumiset kavensivat joukkuetta yhä enemmän ja se näkyi pelissä, päävalmentaja Timo Saarimäki harmitteli.
 
- Rosteri oli hieman liian kapea tälle viikolle. Ajoittain ihan ok peliä, mutta Oulu oli parempi, säesti hyökkääjä Pekka Palm.
 
Jämsäläisen Duon kaikkien aikojen ensimmäinen Hyvinkään Rangersin kohtaaminen päättyi selvään 19-3-voittoon. Ottelu oli käytännössä ohi ensimmäisen erän jälkeen, kun numerot olivat jo 9-1 vieraille.
 
Duon valmentajan Juha Niemen mielestä peli oli kelvollista kaksi erää. Kolmas erä oli pakkopullaa, kuten eränumeroista huomaa.
 
- Kaksi erää ihan hyvää, kolmas erä tasainen ja tasoltaan heikko, Topi Riihinen puolestaan kommentoi.
 
Duosta eniten pisteitä tekivät Joakim Mether 5+1 ja Topi Riihinen 2+3. Kolmen maalin pelaajia olivat Tuomas Lyytikkä ja Pasi Tuominen.
 
Sunnuntain 9.11. ottelut
RB-Oulu-TNC 13-3 (3-1,3-1,7-1)
Rangers-Duo 3-19 (1-9,1-8,1-2)