RB-Oulu pyrkii takaisin sarjakärkeen

15.01.2016 12:00

Kaukalopallon SM-sarjassa otellaan tulevana lauantaina kaksi kamppailua. Varkaudessa vastakkain ovat sarjanelonen EPA-TT sekä sarjajumbo Rangers. Ottelu on pudotuspelitaistelun kannalta äärimmäisen tärkeä, sillä ainoastaan kaksi pistettä erottaa joukkueet sarjataulukossa. 
 
Lauantain toisessa pelissä kohtaavat RB-Oulu ja DUO Jämsä. Oululaiset menettivät viime viikonloppuna kärkipaikkansa sarjataulukossa Hamarin Elolle, mutta voitolla lauantaina RB-Oululla on mahdollisuus lunastaa piikkipaikka takaisin. 
 
- Kova peli on varmasti edessä. Kaksi kertaa ollaan voitettu Jämsä vieraissa ja yleensä kotona isossa kaukalossa ollaan pelattu hyvin heitä vastaan, mutta missään nimessä helppoa peliä ei ole odotettavissa. Jämsä on mielestäni aloittanut kauden vähän alakanttiin, ottaen huomioon kuinka kova joukkue heillä on, RB-Oulun kapteeni Olli Holopainen ennakoi.
 
RB-Oululla on selkeä tavoite ottaa tai paremminkin pitää ohjat omissa käsissä jo runkosarjassa. 
 
- Vaikka menetettiin sarjajohto, niin se on edelleen omissa käsissä ja meidän selvä tavoite. Tähän asti kausi on mennyt tosi hyvin ja vaikka ollaan muutamassa ottelussa pelillisesti kyykätty, niin ollaan saatu raavittua pisteitä. Runkosarjan voitto ja sitä kautta kotietu pleijareihin on meille todella iso asia, Holopainen korostaa.