Tällä kertaa paremmuudestaan taistelevat Rangers ja Duo Jämsä sekä Epa-TT ja Hamarin Elo

18.12.2015 15:30

Ennen joulutauolle siirtymistä tulevana lauantaina kaukalopallon SM-sarjassa pelataan kaksi mielenkiintoista kamppailua. Ensimmäiseksi Hyvinkäällä Kaukis-TV:n ottelussa vastakkain asettuvat Rangers ja Duo Jämsä. Duo Jämsä kukisti hyvinkääläisjoukkueen viimeksi 9-1, mutta siitä on aikaa jo lähes kaksi kuukautta. Rangersilla on kaksi hyvää ja tiukkaa peliä alla, joten hyvällä pelillä Duo Jämsä voi olla ahtaalla. Rangersilta vaaditaan kuitenkin huippusuorituksia.

Viikonlopun toisessa ja viimeisessä ottelussa Varkaudessa kohtaavat Epa-TT ja Hamarin Elo. Viimeksi sarjanousija Epa voitti tällä hetkellä sarjakakkosena olevan Hamarin Elon 9-5. Hyviä pelejä pelannut Elo on kuitenkin valmiina.

– Keskitymme omaan pelaamiseen, mikä on meidän vahvuus. Jos lähdemme pelaamaan vastustajan pelin mukaista peliä, se on huono asia. Kun pelaamme omalla liikkeellä ja omalla pelitavalla, niin pärjäämme. Emme lähde katselemaan tai miettimään vastustajan vauhtia, kertoo voittoa tavoittelevan Hamarin Elon valmentaja Tomi Wiiala.

 

Kaukalopallon SM-sarjan ottelut:

LAUANTAI 19.12.

Klo 16.00   Rangers – Duo Jämsä, Hyvinkää 1

Klo 18.30   Epa-TT – Hamarin Elo, Varkaus KH