RB-Oulun voittoputki jatkuu

29.11.2015 20:35

Kaukalopallon SM-sarjassa pelattiin tänään vain yksi kamppailu, jossa Duo Jämsä ja RB-Oulu taistelivat paremmuudestaan. Viimeksi Duo Jämsän ja RB-Oulun välinen ottelu ratkottiin jatkoajalla, ja lopputulos kirjattiin RB-Oulun hyväksi. Tänään Duo Jämsällä olisi ollut mahdollisuus revanssiin, mutta vakuuttava oululaisjoukkue vei lopulta ottelun luvuin 5-2.

Ottelu oli jälleen tasainen, ja tällä kertaa voitto ratkaistiin viimeisessä erässä. Kahden erän jälkeen lukemat olivat tasan 2-2, mutta päätöserässä RB-Oulu varmisti voiton nimiinsä tehtyään 3 maalia. RB-Oulun maaleista vastasivat Jussi Mettovaara, Juha Pohjola, Jari Veteläinen, Jere Tihinen sekä Olli Holopainen.

– Hyvin meni, oli erittäin puolustusvoittoista kaukalopalloa molemmilta joukkueilta. Oli hauskaa pelata sellaistakin välillä. Peli oli hyvin tasainen kaikin puolin ja tällä kertaa pärjättiin. Kolmannessa erässä aloimme saamaan maalipaikoista palloa sisään ja puolustuksemme oli hyvää, eikä vastustajilla ollut paljon hyviä maalipaikkoja. Tästä on hyvä jatkaa, mietti joukkueeseensa tyytyväinen pelaajavalmentaja Olli Holopainen.