Duo Jämsä hakee revanssia

27.11.2015 14:30

Kaukalopallon SM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna kolmen ottelun voimin. Ensimmäisessä kamppailussa Varkaudessa kohtaavat Epa-TT ja RB-Oulu. Kaksi viikkoa sitten oululaiset voittivat varkauslaiset 6-2 -lukemin. Epa-TT hävisi yllättäen viime viikonloppuna, joten voitonjanoa tällä joukkueella varmastikin on. Kotijoukkueen kokoonpanosta on kuitenkin poissa Janne Mönkkönen, jolle langetettiin yhden ottelun pelikielto.

Lauantain toisessa mittelössä Hamarin Elo isännöi Rangersia Porvoossa. Vaikka Rangers yllätti viikko sitten Epa-TT:n, Hamarin Elon kaatamiseen viimeistä paikkaa pitävältä Rangersilta vaaditaan huippusuoritusta. Edellinen kamppailu päättyi Hamarin Elon voittoon 10-5.

Sunnuntaina vastakkain asettuvat Duo Jämsä ja RB-Oulu. Ottelusta odotetaan tasaista kamppailua, sillä kaksi viikkoa sitten jatkoajalle venyneessä mittelössä oululaiset voittivat vain yhden maalin erolla. RB-Oulu joutui silloin pelaamaan pienellä kokoonpanolla, mutta tulevaan viikonloppuun joukkue lähtee täydennetyllä miehistöllä. Rivissä nähdään muun muassa uutena kasvona nuori Jussi Mettovaara, jolla varmasti riittää energiaa. Duo Jämsä on kuitenkin valmis revanssiin.

– Uskon, että joukkue on valmiina kohtaamaan Oulun. Vaikka hävisimme viimeisen ottelun RB-Oulua vastaan, voitimme kuitenkin päätöserän 3-0, ja siitä pyrimme jatkamaan. Tiukkaa puolustuspeliä tulee varmasti olemaan molemmilla joukkueilla. Vastaan asettuu hyvä ja fiksu joukkue, mutta kyllä mekin olemme hyviä ja vastaamme samalla tavalla. Odotan tiukkaa ja tasaista vääntöä. Murheellinen Porvoon reissu oli tässä välissä, mutta olemme pyrkineet nollaamaan sen ja tekemään parannuksia harjoituksissa. Saimme eilisissä treeneissä hyvän meiningin päälle ja huomenna jäälle astelee erilainen joukkue kuin mitä oli Porvoossa, pohtii Duo Jämsän valmentaja Olli Kaipomäki.

 

Kaukalopallon SM-sarjan ottelut viikonloppuna:

LAUANTAI 28.11.

Klo 15.00   Epa-TT - RB-Oulu, Varkaus KH      

Klo 15:45   Hamarin Elo - Rangers, Porvoo 1  

 

SUNNUNTAI 29.11.

Klo 16.00   Duo Jämsä - RB-Oulu, Jämsä