Rangersille yllätysvoitto – Hamarin Elo kukisti Duo Jämsän

21.11.2015 20:10

Hyvinkäällä nähtiin tänään erittäin tasainen kamppailu, kun Rangers sai vieraakseen Epa-TT:n. Ennakkoluulottomasti otteluun lähtenyt Rangers vei lopulta mittelön nimiinsä ja avasi näin pistetilinsä. Vahvaa alkukautta pelannut Epa-TT kukistui vain maalin erolla, kun lopputulokseksi kirjattiin 6-5. Rangers näytti jo heti alussa vahvuutensa, sillä ensimmäinen erä päättyi luvuin 4-1 Rangersille. Toisessa erässä Epa-TT laukoi kaksi maalia ja Rangers yhden. Kolmas erä oli tuloksellisesti täsmälleen samanlainen kuin toinenkin erä. Rangersin Timo Kuosmanen oli erittäin tyytyväinen joukkueensa suorituksiin.

– Pelasimme viisaasti ja jokainen pelaaja pelasi sillä tasolla millä kuuluukin. Lähdimme oman pään kautta ja iskimme heti alusta alkaen. Vastustajat olivat aivan ihmeissään, kun veimme peliä täysin. Alun jälkeenkin meillä oli todellisia maalipaikkoja enemmän kuin Epalla, mutta emme saaneet varmoista paikoista vieläkään maalia, vaikka pitäisi. Maalivahtipeli oli kyllä loistavaa. Virtasen Miikka pelasi loistavasti aina loukkaantumiseensa asti. Myös Böökin Miikka pelasi nollapelin maalivahtina loistavasti viimeiset noin 5 minuuttia, kertoi Kuosmanen.

Hamarin Elo puolestaan jatkaa voittokulkuaan, kun Duo jämsä taipui tänään lauantaina selkein 17-5 -luvuin. Päivän tehokkaimmat olivat Santeri Maununen ja Harri Hautajoki. Molemmat laukoivat kolme maalia ja syöttivät kaksi.

 

Kaukalopallon SM-sarjan tulokset lauantaina 21.11.:

Hamarin Elo – Duo Jämsä     17-5

Rangers - Epa-TT                 6-5