Ennakkoluuloton Rangers tavoittelee kauden avausvoittoaan

20.11.2015 13:14

Kaukalopallon SM-sarjassa pelataan tänä viikonloppuna kaksi kamppailua, joista molemmat lauantaina. Porvoossa Hamarin Elo ottaa mittaa Duo Jämsästä ja Hyvinkäällä Rangers haastaa vierailija Epa-TT:n. Porvoon kamppailussa on vaikea nimetä ennakkosuosikkia. Duo Jämsä on kerännyt kauden kolmesta ottelustaan yhtä monta pistettä, kun taas Hamarin Elolla pisteitä on neljästä ottelusta neljä. Elo aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta sen jälkeen kurssi on kääntynyt ja kahdesta edellisestä ottelusta joukkue on korjannut voitot.

Hyvinkäällä Rangers hakee kauden avausvoittoaan. Joukkue ei ole pelannut kuin kaksi sarjapeliä, eikä pistetili ole vielä auennut. Sarjanousija Epa-TT löytyy sarjataulukon sijalta kaksi. Joukkue aloitti kauden mainiosti kahdella voitolla ja ensimmäisen kerran joukkue joutui poistumaan kaukalosta tappio niskassaan vasta viime viikolla, jolloin hallitseva Suomen mestari RB Oulu oli niukasti parempi. Rangersin leirissä tiedostetaan varkautelaisten vahva kauden alku, mutta siitä huolimatta joukkue ei lähde kaukaloon kumartelemaan vastustajaansa.

- Taisteluasenteella lähdetään, vaikka kertoimet kotijoukkueelle ei voittoa lupaa. Näin ollen kannattaakin rahat ottaa pois ja pelata pomminvarmasti Rangersien puolesta. Viime peli Hamarin Eloa vastaan ei ollut huono, sillä Elon tähdet eliminoitiin ja hallittiinkin peliä aika ajoin. Heikon viimeistelyn vuoksi rutinoidumpi joukkue kuitenkin voitti. Kokoonpanoon palaava puolustaja Jesse Koskela lupaakin, että takalinjat pitävät ja viisikkona pelataan. Tiedetään kyllä vieraiden kovat pelimiehet ja Epan tasaisuus, joka ollut jo myrkkyä porvoolaisille ja jämsäläisille. Nouseeko kuuluisan mäkimiehen laulu: Yllätysten yö pääosaan, ennakoi Timo Kuosmanen Rangersin leiristä.   

Kaukalopallon SM-sarjan ottelut viikonloppuna:

La 21.11 kello 15.45 Porvoo Hamarin Elo – Duo Jämsä
La 21.11 kello 16.00 Hyvinkää Rangers – Epa-TT