Sarjanousija haastaa hallitsevan Suomen mestarin Kaukis-TV:n ottelussa

13.11.2015 14:00

Kaukalopallon SM-sarjassa viikonloppuna on luvassa kolme mielenkiintoista ottelua. Katsojille tarjotaan varmasti jännittävä ja kiinnostava mittelö heti lauantai-iltana, kun paremmuudesta taistelevat sarjanousija Epa-TT ja hallitseva Suomen mestari RB-Oulu. Ottelua on mahdollista seurata Kaukis-TV:n kautta.

Epa-TT on täyttänyt odotukset paremmin kuin hyvin, ja tällä hetkellä joukkue on SM-sarjan kärkipaikalla. Epa-TT:n valmentaja Janne Hahtala uskoo joukkueeseensa.

– Vastaan asettuu Suomen mestarijoukkue. Ei kai sitä kovempaa haastetta voisi ollakaan, mutta totta kai lähdemme otteluun luottavaisin mielin. Kyllä se Holopaisen Olli pitäisi pysäyttää, pohtii Hahtala.

Hahtala on tyytyväinen joukkueensa upeaan sarja-aloitukseen.

– Alku on ollut aivan loistava tulosten suhteen. Eihän se peli vielä ole ihan uomissaan, mutta alun suhteen olemme ihan tyytyväisiä. Puolustuspeli on parantunut viime kausista huomattavasti. Pelaamme joukkueena ja joukkueelle, kertoo Hahtala.

Sunnuntaina pelataan vuorostaan kaksi kamppailua. Ensimmäinen ottelu käynnistyy Hyvinkäällä kahdelta, kun Rangers isännöi Hamarin Eloa. Jämsässä puolestaan Duo Jämsä kohtaa RB-Oulun. Otteluista odotetaan hyvin tasaisia taistoja. Nähtäväksi jää, ketkä korjaavat pisteet tänä viikonvaihteena.

Kaukalopallon SM-sarjan ottelut viikonloppuna:

LAUANTAI 14.11.

Klo 17.00 Epa-TT - RB-Oulu, Varkaus KH

SUNNUNTAI 15.11.

Klo 14.00 Rangers - Hamarin Elo, Hyvinkää 1

Klo 16.00 Duo Jämsä - RB-Oulu, Jämsä