Tunteet kuohuivat Oulussa

07.11.2015 22:35

Kaukalopallon SM-sarjassa pelattiin tänään kaksi mielenkiintoista ottelua. EPA-TT vastaan DUO Jämsä sekä RB-Oulu vastaan Hamarin Elo. Voitot nimiinsä veivät EPA-TT ja RB-Oulu.

RB-Oulu kukisti kauden avausottelussaan Hamarin Elon luvuin 7-3. Tunteet kävivät kuumana viime kevään finalistien kesken varsinkin, kun kahta maalia ei hyväksytty.

- Oli kuuma peli. Molemmilla joukkueilla oli enemmän tunnetta pelissä kuin taitoa vielä tässä vaiheessa sarjaa. Hermokontrolli piti meillä paremmin kuin vastustajalla, pohtii RB-Oulun pelaajavalmentaja Olli Holopainen.

Holopainen oli tyytyväinen joukkuepeliin, mutta pelitaso jäi paljon viime vuoden tasosta.

- Olen tyytyväinen siihen, että pelasimme joukkueena hyvin, mutta pelitasoon en oikein. Olemme vielä aika kaukana viime vuoden tasosta. Myös maalivahtipeli oli loistavaa, sillä Simo Tonteri oli jäätävä maalissa, toteaa Holopainen.

Sarjanousija EPA-TT jatkoi voittoputkeaan, kun DUO Jämsä taipui lukemin 11-6. Ensimmäinen erä lopetettiin vielä tasaisissa merkeissä 3-3, mutta toisessa erässä EPA-TT pääsi vauhtiin ja tykitti jopa 6 maalia. Päätöserään lähdettiin tilanteessa 9-5, eikä jämsäläinen joukkue pystynyt enää pysäyttämään varkauslaisia.

Oulu ja Elo kohtaavat huomenna uudestaan pienessä kaukalossa Raksilan jäähallissa. Holopaisen mukaan pieni kaukalo saattaa palvella ehkä enemmän Eloa kuin RB-Oulua. Oululaisten haasteita lisää myös pelaajaloukkaantumiset.

Tänään RB-Oulu vei kamppailun nimiinsä, mutta miten käy huomenna? Hamarin Elo janoaa varmasti avauspisteitään.

 

Ennen ottelua Oulun Energia Areenan kattoon nostettiin         Ottelussa riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

RB-Oulun Suomen Mestaruusviiri.

 

Kaukalopallon SM-sarjan lauantain 7.11. tulokset:

EPA-TT – DUO Jämsä           11-6

RB-Oulu – Hamarin Elo           7-3