Viime kevään finalistit kohtaavat kahdesti

06.11.2015 14:37

Kaukalopallon SM-sarja jatkuu viikonloppuna kolmen ottelun voimin. Heti lauantaina pelataan kaksi äärimmäisen mielenkiintoista kamppailua. Varkaudessa kohtaavat avausottelunsa voittaneet EPA-TT ja DUO Jämsä, kun taas Oulussa nähdään viime kevään finaalien uusinta, kun RB-Oulu avaa kautensa Hamarin Eloa vastaan. Oulu ja Elo kohtaavat myös sunnuntaina Raksilan jäähallissa.

 DUO Jämsä avasi kautensa todella vakuuttavalla 9-1-voitolla Rangersia vastaan, mutta haaste tulee lauantaina olemaan varmasti kovempi. Sarjanousija EPA-TT antoi nimittäin myrskyvaroituksen heti sarja-avauksessaan kaatamalla vieraskaukalossa viime kauden hopeamitalistit Hamarin Elon 5-9. Suomen Cupissa varkautelaiset jatkoivat vahvaa virettään murskaamalla lahtelaisen Red Bullsin 13-3.

 Oulussa jännitys ja odotus ennen tosipelien alkua on tapissaan. Hallitseva Suomen mestari ei pelannut kunnon harjoituspelejä ollenkaan, joten joukkueen iskukyky on arvoitus. Hamarin Elo haluaa varmasti palata voittokantaan sarja-avauksessa kärsityn yllätystappion jälkeen.

 Uuteen kauteen lähdetään suurin odotuksin, onhan meillä mestaruus puolustettavana, mitä lähdetään uusimaan. Joukkueen kokoonpanoon on tullut pieniä muutoksia, mutta uskon niiden vain piristävän tekemistä. Meillä on haastava ohjelma, kun sarja alkaa heti finaalin uusinnalla, mutta pelataan tutulla pelisysteemillä, jonka kaikki tuntee, niin uskon että olemme valmiita, oululaisten kapteeni Tommi Kurkela ennakoi.

 Kaikki kaukalopalloa vähänkin seuraavat ihmiset muistavat varmasti viime kevään huikean finaalisarjan, joka ratkesi vasta viidennessä ottelussa Oulussa lähes 3000 silmäparin edessä. Oulun viikonlopusta on odotettavissa tälläkin kertaa todella kuuma ja kiihkeä.

Kaukalopallon SM-sarjan ottelut viikonloppuna:

La kello 17.00 Varkaudessa EPA-TT – DUO Jämsä
La kello 17.45 Oulussa RB-Oulu – Hamarin Elo
Su kello 12.45 Oulussa RB-Oulu – Hamarin Elo