Isot panokset viikonloppuna - Kaukis-TV mukana

20.03.2015 11:47

Hamarin Elo kävi viime viikonloppuna ottamassa kaksi tappiota Oulussa, joten kotiluolassa ei ole varaa yhteenkään tappioon. Suomen mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa, joten Elon on voitettava viikonlopun molemmat ottelut tai muuten kultamitalit pujotetaan oululaisten kaulaan. 
 
Hamarin Elo ei ole todellakaan luovuttanut, vaan päinvastoin joukkueella on vieläkin kovempi himo voittaa pelit. Näyttää siltä, että valmennuksella on mielenkiintoinen asetelma, sillä kaikki pelaajat ovat viikonloppuna käytettävissä. 
 
Pienet marginaalit tulevat ratkaisemaan nämä pelit ja tämä nähtiin jo Oulussa.  Viikonloppuna on luvassa hyvää ja vauhdikasta kaukalopalloa, missä molemmat joukkueet varjelevat omaa päätään asenteella ja siirtävät tarvittaessa ronskeilla otteilla vastustajat pois maalinedustalta.
 
Nyt tai ei koskaan, kannattaa suunnata itsensä viikonloppuna Porvoon jäähallille katsomaan huippu kaukista. Tämä on viimeinen mahdollisuus nähdä Elo tositoimessa kotikaukalossa, ainakin tällä kaudella.
 
Kolmas finaalipeli alkaa lauantaina klo 18.30. Elon pelaajat lähtevät otteluun sillä mielellä, että myös sunnuntaina pelataan neljäs finaaliottelu klo 14.00 (Huom! sunnuntain peli vaatii Elon voiton lauantaina).  
 
Lauantaina on myös Kaukis-Tv paikan päällä ja oikein selostuksen kera. Selostajana toimii Hamarin Elon entinen maalivahti Jani Jokinen ja kommentaattorina huipputuomari Dick Törnqvist.
 
Viikonlopun ottelut:
La 21.3. klo 18.30 Hamarin Elo-RB-Oulu (3. finaali)
Su 22.3. klo 14.00 Hamarin Elo-RB-Oulu (4. finaali) (pelataan, jos Elo voittaa lauantaina)