Välierät käyntiin Oulussa ja Hollolassa

20.02.2015 16:32

Kaukalopallon SM-sarja on edennyt välierävaiheeseen. Ensimmäiset ottelut pelataan lauantaina Oulussa ja Hollolassa ja toiset sunnuntaina Jämsässä ja Porvoossa.

Runkosarjan kolmossija otettiin Hamarin Elon leirissä vastaan kohtuullisin tunnelmin. Sijoitusta pidettiin varsin ansaittuna. RB-Oulun kaataminen kahdesti runkosarjassa lämmitti mieltä, kun taas flopeiksi laskettiin Flexolle hävityt kaikki kolme peliä sekä TNC:lle lahjoitetut pisteet.

Hamarin Elo aloittaa finaalipaikan metsästyksen Flexolahden vieraana Hollolan jäähallissa. Flexo vei joukkueiden kohtaamiset runkosarjassa (9-4, 10-2, 10-7). Nämä kohtaamiset ovat yleensä olleet jo heti kättelyssä tulikuumia ja tilanteita sekä tapahtumia on riittänyt myös jälkipolville kerrottavaksi.

Porvoolaiset ovat miettineet kuumeisesti tapoja kaataa lahtelaiset. Yhtenä vaihtoehtona joukkue pitää sumppupuolustusta, millä RB-Oulu on heidän tulkintansa mukaan vieneet Flexolta pisteet peräti kolme kertaa tällä kaudella. Välieräsarjan ratkaiseviksi osa-alueiksi nousevat todennäköisesti erikoistilanteet. Yli- ja alivoiman pitää olla toimivaa. Kotiedun merkitystä porvoolaiset eivät pidä suurena.

Runkosarjan voittaja RB-Oulu on voittanut välierävastustajansa Duon tällä kaudella kolmesti (8-4, 15-2, 15-2).

Kaukis-TV näyttää välieräpelejä suorana. Tulevana viikonloppuna näytetään ottelu RB-Oulu - Duo Jämsä lauantaina klo 12.45 alkaen Oulun Raksilasta. 

Viikonlopun ottelut
La 21.2. klo 12.45 RB-Oulu-Duo
La 21.2. klo 18.00 Flexolahti-Hamarin Elo
Su 22.2. klo 16.00 Duo-Jämsä
Su 22.2. klo 16.00 Hamarin Elo-Flexolahti