Runkosarja päätökseen sunnuntaina – oululaisten johdolla välieriin

13.02.2015 20:26

Kaukalopallon runkosarjassa pelataan viikonloppuna kolme viimeistä ottelua. Välierät käynnistyvät ensi viikonloppuna.
 
RB-Oulu on varmistanut runkosarjan voiton ja tulee kohtaamaan ensimmäisessä välieräottelussa lauantaina 21.2. neljänneksi sijoittuvan Duon. Flexolahti puolestaan pelaa finaalipaikasta Hamarin Elon kanssa.
 
Hamarin Elon vastustajaksi Porvooseen saapuu lauantaina kuopiolainen TNC, joka sijoittuu tämän vuoden SM-sarjassa viidenneksi.

Hamarin Elo tulee lepuuttamaan joitakin avainpelaajiansa kyseisessä ottelussa ja antaa mahdollisuuden  kauden aikana pienemmälle peliajalle jääneiden pelaajien näyttää taitonsa. Sarjapisteitä lähdetään jahtaamaan todennäköisesti vain kahdella kentällisellä. Joukkue odottaa ottelusta hienoja kuvioita ja paljon maaleja. Asenne tulee ratkaisemaan paljon. Vieraiden ryhmästä Elo nostaa esille Palmin, Venäläisen ja Mönkkösen.
 
Runkosarjan viimeiseksi sijoittuva hyvinkääläinen Rangers päättää kautensa kotiottelulla TNC:tä vastaan. Joukkueen viime viikonlopun vieraskiertue tarjosi kaksi tasaista kaukalopallo-ottelua, mutta silti ryhmän pistesaldo on edelleen puhdas nolla. Näin ollen koko Rangers-tiimi on päättänyt lähteä kauden viimeiseen otteluun teemalla ”voitolla kesälomille”.
 
Joukkueen valmentaja Toma Auresto on kerrankin saanut nukkua yöunensa rauhallisesti, sillä tiistain harjoituksissa paistoi päättäväisyys joukkueen kasvoilla, joka lupaa vain hyvää sunnuntain ottelulle.
 
Rangersien peli on kohentunut huimasti ja sunnuntain otteluun joukkue saa vihdoinkin kolme täyttä kenttää. Hyökkääjät Mikko Mertanen ja Mika Hokkanen kehottavatkin yleisöä saapumaan katsomaan hyvinkääläistä kaukalopallohistoriaa SM-sarjan muodossa.
 
Viikonlopun ottelut:
La 14.2. klo 16 Hamarin Elo-TNC
La 14.2. klo 19 Flexolahti-Duo
Su 15.2. klo 13 Rangers-TNC