Hamarin Elo kärsii loukkaantumista lauantain kierroksen alla

30.01.2015 20:28

Kaukalopallon runkosarjassa on edessä jo kolmanneksi viimeinen viikonloppu. Lauantaina pelataan kolme ottelua.
 
Hamarin Elo saa lauantaina vieraita Hyvinkäältä, joten kyseessä on niin sanottu paikallispeli. Rangers on pysynyt joukkueiden kauden molemmissa aiemmissa peleissä ensimmäisen erän vauhdissa mukana, mutta toiset erät ovat ratkaisseet pelit Elon hyväksi.
 
Joukkueiden edelliset kohtaamiset päättyivät Elon voittoon suurinumeroisesti 16-4 ja 15-3.
 
- Nyt tällaisiin samanlaisiin maalikarkeloihin en usko, toteaa Elon varakapteeni Mikael Kylmämaa. 
 
Elon kokoonpano on elänyt runsaasti viime aikoina erinäisten syiden johdosta. Eikä tahti näytä yhtään parantuvan tulevaan peliin, sillä ainakin ketjullisen verran kavereita on poissa loukkaantumisien ja reissujen johdosta.
 
- Kolmea kentällistä ei saada kasaan, vaan näyttää hyvin todennäköiseltä, että lähdetään  peliin neljällä pakilla, kertoo  puolestaan valmentaja Tomi Wiiala. 
 
Elo luottaa pelissä jo tutuiksi tulleisiin omiin vahvuuksiin eli pelitempoon, viisikkopelaamiseen ja kurinalaisuuteen.
 
- Meillä on vielä neljä peliä jäljellä runkosarjassa ja tämän aikana pitää saada oma peli hiottua siihen kuntoon, että voidaan oikeasti haastaa Rb-Oulu tai Flexolahti  pleijareissa. Kumpi sieltä sitten vastaan tuleekaan näistä joukkueista, niin valmiina pitää olla, analysoi Kylmämaa.
 
Hyvinkääläisen Rangersin kausi ei ole ollut helppo. Joukkueen historian karuin ja nöyryyttävin tappio Jämsästä on edelleen muistissa (3-21), mutta toivottavasti sekään ei ikuisesti kalva mielialaa. Otollinen hetki olisikin lähes paikallisvastustajalta riistää hieman itsekunnioitusta takaisin ja pelata tasokas ja tasainen ottelu - joukkueen leirissä tuumitaan.
 
Rangersien pelaajarosteri osoittaa kuitenkin pelaajakatoa loukkaantumisten muodossa, eikä kaikki ole vain henkisellä tasolla. Mutta onneksi uusia miehiä luistelee kaukaloon, sillä Ville Nieminen ja Rauno Juronen tekevät ensiesiintymisen Rangersien tähtipaidoissa ja tuovat kaivattua juonikkuutta sekä luisteluvauhtia kentälle. Näin ollen valmentaja Toma Aurestokin jo hieman myhäilee arvoituksellisesi.
 
Lauantain muissa otteluissa kohtaavat Duo ja TNC Jämsässä sekä Flexolahti ja RB-Oulu Lahdessa.
 
Viikonlopun ottelut
La 31.1. klo 14 Hamarin Elo-Rangers
La 31.1. klo 16 Duo-TNC
La 31.1. klo 19 Flexolahti-RB-Oulu