Viikonlopun ottelut Oulussa ja Hyvinkäällä

09.01.2015 15:43

Kaukalopallon SM-sarjassa pelataan viikonloppuna kolme ottelua. Kaksi näistä taistellaan Raksilan jäähallissa ja yksi Hyvinkäällä.
 
RB-Oulu isännöi jämsäläistä Duoa lauantaina ja sunnuntaina. Ensimmäisen ottelun osalta huomion arvoista on muuttunut alkamisaika, joka on nyt klo 20.
 
Duo saa vastaansa sarjan huippujoukkueen, joka taistelee runkosarjan voitosta ja kotiedusta playoff-otteluihin. Kauden aikaisemmassa kohtaamisessa RB-Oulu kävi Jämsässä voittamassa Duon maalein 8-4.
 
Duon tavoitteena on saada täydet kolme ketjua matkaan, aivan loppuviikosta selviää loukkaantuneiden ja flunssaisten pelaajien tilanne.
Täydennystä joukkueeseen tulee joka tapauksessa Duo II joukkueesta useamman pelaajan verran.
 
- Vastustaja saa varmastikin kotiotteluihinsa täydet kolme kentällistä, joten vauhtia kaukalossa tulee olemaan, Duon joukkueenjohtaja Ari Vilenius kommentoi. 
 
RB-Oulun puolustuspelaaminen on ollut hyvää ja tästä syystä maalipaikkoja tulee olemaan normaalia vähemmän.
 
- Kiitokset vielä Ouluun otteluaikojen järjestämisestä Duon kannalta mielekkäämmäksi, nyt selvitään yhdellä hotelliyöllä, kun aiempi aikataulu olisi vaatinut kaksi yöpymistä.
 
Oman haasteen viikonlopulle kuitenkin tekee kaksi ottelua pienellä palautumisajalla. Lauantain pelin jälkeen joukkue ruokailee nopeasti ja siirtyy hotellille lepäämään ennen sunnuntain aikaista ottelua.
 
Hyvinkääläinen Rangers on kovan haasteen edessä sunnuntaina. Viime sunnuntaina hallitseva Suomen mestari Flexolahti näytti, mitä kaukalopallo parhaimmillaan on maalinteon muodossa. Samoin joukkueen luisteluvauhti on viiltävää ja tuhoisaa vastustajan kannalta.
 
Flexolahti on ehdoton mestarisuosikki numero yksi Rangersien managerin Timo Kuosmasen papereissa. Ja kun listaan lisätään vielä lahtelaisten tasaisuus, ei isännillä ole helppo sunnuntaipuhde edessä. Rangersien puolustajat Sami Elo ja Jesse Koskela painottavatkin, ettei virheisiin keskialueella ole varaa ja omaa puolustuspeliä on sumputettava oman siniviivan alle. Myös yhden kosketuksen peli nopeita karvaajia vastaan nousee arvoon arvaamattomaan.
 
Viikonlopun ottelut
La 10.1. klo 20.00 RB-Oulu-Duo
Su 11.1. klo 12.30 RB-Oulu-Duo
Su 11.1. klo 18.00 Rangers-Flexolahti